Поштовани,

Туристичка организација Општине Трговиште ће у првој половини септембра ове године организовати едукативну радионицу на тему: Креирање, развој и побољшање понуде смештајних капацитета у приватном власништву уз промоцију туристичке понуде у руралном и сеоском туризму на територији општине Трговиште.

Циљна група радионице: сеоски домаћини или физичка лица (пољопривредна газдинства и остала физичка лица) који би започели са издавањем вишка стамбеног простора и пружањем услуга хране и пића, као и они који већ послују у сеоском и руралном туризму али имају потешкоћа са продајом смештајних и угоститељских услуга.

Полазници ће се упознати са начином категоризације приватног смештаја како би могли да конкуришу за средства код Министарства и домаћих и страних фондова.

Обуци могу присуствовати и хотелијери, власници хостела, приватних смештајних капацитета (станова, кућа, соба, апартмана, вила), ресторатери, туристичке агенције и остала физичка лица која желе да се баве туризмом.

Право на учешће могу узети и заинтересовани из суседних општина због могућности формирања заједничког туристичког производа.

Молимо све заинтересоване да се пријаве најкасније до 25.08.2020. године на и-мејл адресу: t.o.trgoviste@gmail.com или на бројеве телефона 062 253 851 или 064 3741586 како би се адекватно и благовремено припремили.

Предавачи ће бити најбољи стручњасти из области туризма на овим просторима из Београда.

Т.О. Трговиште